Sommerblomstene i krukker klarte seg bra mens vi var bortreist, til tross for varmen

Heia hagepasserne!

Krukkene med sommerblomster har også klart seg fint i ferien

Krukkene med sommerblomster klarte seg fint i ferien til tross for varmen

Hva skulle vi gjort uten hagepassere? Jeg vet ikke hvordan hagen min ville sett ut, om ikke vår snille nabo hadde passet den i de to ukene vi var på ferie. Når det nå i tillegg er den varmeste sommeren i manns minne, så ble det litt av en vannejobb for Trine, som naboen min heter. Men likevel stod hun på og vanna hver kveld, slik at alle plantene klarte seg og ingenting visna.

La humla suse!

La humla suse!

Til og med humlene fikk spesialbehandling! De fikk en tallerken med sukkervann, som de kunne styrke seg på i varmen.

Frodig staudebed med hosta og gress

Frodig staudebed med hosta og gress

Både krukkene med sommerblomster, staudebedene og kjøkkenhagen har klart seg fint, til tross for varmen. Dette takket være naboen som passet hagen vår og det automatiske vanningsanlegget vi har installert, som vanner til faste, innstilte tider.

En stol støtter opp den forvokste sukkerert "busken" som truer med å velte fremover. Oppbindingen vi gjorde før ferien holdt ikke.

En stol støtter opp den forvokste sukkerert «busken» som truer med å velte utover. Oppbindingen vi ordnet tildligere i sommer holdt ikke.

Naturligvis rekker hagen å bli litt overgrodd på to uker når den får rikelig med både vann og sol, men ikke mer enn det som er sjarmerende. Så takk til Trine, og alle dere andre hagepassere, som ser etter hagene våre, slik at vi hageeiere kan dra på ferie uten å bekymre oss for hagen!

Sommerblomster i krukker

Clematis `Margret Hunt`ventet med blomstringen til vi kom hjem

2 replies
  • Gunnhild
   Gunnhild says:

   Hei! Ja det er godt å ta ferie uten å bekymre seg for at all innsatsen man har lagt ned i hagen skal være forgjves. Fin blogg du har:-) Den lykkelige hagen din ser ser lykkelig ut 😉

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar