Krukke med vårblomstrende løk

Vårblomstrende løk i krukke

Krukke med vårblomstrende løk

Krukke med vårblomstrende løk

Vårblomstringen er i full gang! Også løkene som jeg satte i krukke i høst har begynt å titte frem. Det er ekstra moro, syns jeg!

Løkblomster i krukke

Om alle løkene har klart vinteren, kommer både krokus, villtulipaner og narsisser til å dukke opp av krukka fremover. Løkene er lagt lagvis, med de minste og tidligst blomstrende øverst. Har du en stor krukke, kan du legge mange lag med løk. Slik får du en vårblomstrende krukke med lang blomstring og med stadig nye attraksjoner.

Krukke med vårblomstrende løk

Villtulipaner popper opp av krukka akkurat nå

Når blomstringen er over kan jeg plante løkene i hagen eller bare la krukka være som den er og få ny blomstring neste vår. Har du kjøpt potter med løkblomster kan du plante dem om når de er avblomstret, slik at de blomstrer igjen år etter år. Har du heller lyst å plante dem i en krukke kan du se hvordan jeg gjorde det i høst.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar