Tulipa `Havran`

God pinse!

Tulipanflor

Tulipanflor. Tulipa `Purple Prince`, Tulipa `Havran`, Tulipa viridiflora `Spring Green`

Nå er tulipanene på sitt vakreste! Fikk lyst å vise dere noen av dem jeg har i hagen min. Jeg syns tulipaner er så flotte når de er mange sammen. Derfor planter jeg dem i store grupper. Jeg er velger meg ut noen farger og former som jeg syns passer sammen og planter få sorter, men mange av hver sort.

Tulipa viridiflora `Spring Green`

Tulipa viridiflora `Spring Green`. Denne har fått en rød stripe, kanskje den har kryssa seg med en nabo?

Denne gulgrønne tulipanen Tulipa viridiflora `Spring Green` er en av mine favoritter. Jeg syns den passer godt til både lilla, rosa og «svarte» tulipaner. `Spring Green` lyser opp med sin friske farge og gjør seg godt mot en mørk bakrunn. Den er også veldig flott sammen med prydgress.

WP_20150521_050

Allium aflatuense

Allium aflatuense står med bristeferdige knopper nå. Den får store lilla blomsterkuler på høye stilker som rager over andre planter i bedet. Den passer også veldig godt til prydgress.

WP_20150521_027

Dramatiske sorte Tulipa `Havran`, med Tulipa viridiflora `Spring Green` i bakgrunnen

Ønsker dere alle en riktig god pinse! Håper du får en fin helg, enten du er bortreist eller hjemme i hagen!

4 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] og jeg glemmer ofte hva jeg planta høsten før, så våren byr ofte på hyggelige overraskelser. Jeg elsker løkblomster, og spesielt tulipaner! Hver vår syns jeg det er et like stort mirakel at en løk kan blomstre så vakkert år etter […]

  2. […] og jeg glemmer ofte hva jeg planta høsten før, så våren byr ofte på hyggelige overraskelser. Jeg elsker løkblomster, og spesielt tulipaner! Hver vår syns jeg det er et like stort mirakel at en løk kan blomstre så vakkert år etter […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar