Squash

Å høste sine egne grønsaker er gøy!

Jeg har så lyst å dele med dere, gleden ved å dyrke sine egne grønsaker! Det er utrolig stas å bare smette ut i hagen og plukke det jeg trenger – og har dyrka selv! Squash, reddik og salat. Gulerøtter i flere farger. Sukkererter, bladbete, urter og hvitløk. Alt fra min egen hage! Det er en deilig følelse!

Squash

Nå er det september og det er tid for å høste fruktene av årets innsats i kjøkkenhagen. For det ligger jo en god del innsats bak! Om våren skal jorden forberedes og gjødsles, så skal frøene i jorda på riktig tidspunkt. Deretter må man passe på vanningen og temperaturen under fiberduken. Ikke for vått og ikke for tørt, det må heller ikke bli for varmt. Deretter er det vanning og luking gjennom sommeren.

Men det er en innsats jeg gjør med glede og nå er det tid for å nyte godt av den!

Bladbete

Etter en våt uke, ser det ut til at sola kommer frem igjen nå. Kanskje er vi heldige og får noen fine sensommerdager i helgen!

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Kurv med sukkererter

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar