Bambus med rimfrost

Velfortjent pause!

Rød solhatt med rimfrost

WP_20151017_023Jeg vil gjerne få ønske dere alle en riktig god helg!

Det er vinterstemning her på Østlandet akkurat nå. Men jeg har noen høstbilder som jeg har lyst å dele med dere. De tok jeg i min egen hage før snøen plutselig kom og pakket alt inn.

Selv om november er mørk og kald, så syns jeg det også er noe fint med denne tiden. Hage og dyrking er moro og givende, men det er også godt med en pause fra alt sammen. Det er deilig å kunne krype opp i sofaen med god samvittighet. Nå som naturen og hagen er dekket av frost og snø, syns jeg vi mennesker også kan tillate oss å være i hvilemodus.

WP_20151017_064

Vinteren kan naturligvis brukes til å planlegge neste års hageprosjekter. Eller du kan gjøre som meg, og bare koble det helt ut. Nå er det en velfortjent pause! Og så vet jeg med meg selv, at når våren kommer og dagene blir lysere, kommer også alle ideene tilbake.

WP_20151017_073

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar