Hvordan planlegge hyggelige rom i hagen? hagemiljø, sitteplasser, terrasse, hagemøbler, krukker med frodig prydgress.
,

Å planlegge en hage

Hagen din blir mer spennende med ulike rom – også på vinteren!

Jeg nyter at vi fortsatt har snø og skiføre, selv om vi er i gang med mars. Det er så deilig med vinter og så vakkert når hagen er dynga ned av snø! Spør du meg kan våren godt vente en god stund med å komme!

Samtidig må jeg jo innrømme at bakerst i hodet har jeg så smått begynt å ruge på noen ideèr til årets hageprosjekter. Det er jeg kanskje ikke alene om?

Har du begynt å glede deg til våren?

Dette er en tid der vi går og bygger opp forventninger og legger planer for vår og sommer. Kanskje har du lenge tenkt at du har lyst å gjøre om på hagen eller uteplassen? Da er du kanskje interessert i noen tips og idèer?

Jeg planlegger å skrive en serie med bloggposter fremover med temaer som handler om nettop det å planlegge en hage. Jeg kommer blant annet med tips til hvordan du kan planlegge en hage, hvordan skape rom i hagen, hvordan anlegge en grønsakshage, hvordan skape skjerm mot innsyn og hvilke trær du bør plante i en liten hage.

Håper du vil følge med!

4 replies
 1. Marianne
  Marianne says:

  Så inspirerende blogg! Vi har en stor hage vi bruker litt lite, med mye, skrå plen og Få «rom». Det er nydelig utsikt, men også mye innsyn. Plenen er tørr, og med våre kjære rådyr er det lite som får stå i fred av roser og tulipaner. Jeg klør etter å lage en plan for å skape nytt, slik at vi kan nyte og bruke Hagen mye mer! Trenger derfor råd og inspirasjon👏🙏🏻

  Svar
  • roygursk
   roygursk says:

   Hei Marianne!
   Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre at du liker bloggen min! 🙂 Hvor i landet holder du til? Send meg gjerne en epost dersom du ønsker konsultasjon!
   God påske!
   Mvh Gunnhild

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar