Sensommer og høst i tante Grønns hage

Store endringer på gang

Hage til salgs

Det er en tid for alt, sies det. Og det tror jeg stemmer. Livet går i faser og hva som er viktigst for en forandrer seg gjennom livet. Etter 20 år på Østlandet har vi nå bestemt oss for å flytte tilbake til Nordvestlandet der både jeg og mannen min kommer fra.  Så dermed er det store endringer på gang!

Vi selger hus og hage her i Oslo og flytter til vakre og våte Molde mot slutten av året. Så nå blir det annen klimasone!

Helst skulle jeg pakket ned både huset og hagen, og tatt det med på flyttelasset. For så glad er jeg i denne hagen, den har blitt en stor del av meg. Det er selvsagt vanskelig å gi slipp på det jeg har brukt så mye tid på. Men samtidig får jeg nå ett nytt lerret å utfolde meg på.

Så om du kjenner noen med grønne fingre som kunne tenke seg å videreføre det jeg har påbegynt, så har de altså muligheten nå. Huset ligger nå til salgs på finn.no

Jeg tar bloggen med på flyttelasset og håper du vil fortsette og følge meg når jeg etter hvert går løs på en ny hage!

2 replies
 1. Bjørn
  Bjørn says:

  Hei. Har funnet mye nytting info på bloggen her. Har du planer om å forsette med bloggen videre fremmover, eller bruker du kun sosiale medier?

  Svar
  • Gunnhild Bårdsnes
   Gunnhild Bårdsnes says:

   Hei:)

   Takk for det, det var hyggelig å høre. De to siste årene har vært heftige for meg, så det har stort sett bare blitt tid til oppdateringer i sosiale medier, men ambisjonen er å fortsette å lage innhold her på bloggen fra og med neste år.

   Mvh Gunnhild Bårdsnes

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar