Nå kan et nytt hagekapittel starte! Også her på bloggen.

Det er nøyaktig to år siden vi forlot hus og hage i Oslo og flyttet til Molde. Det har vært en lang reise, det er ikke bare bare å flytte en familie på fem, som alle skal finne seg til rette i nye miljøer.

Disse to årene har vi flytta to ganger og totalrenovert det huset vi bor i nå. Det har tatt mye tid, all tid egentlig og det har virkelig tært på kreftene.. Så nå er det jaggu meg godt å være på plass!

Nå bare gleder jeg meg til å ta fatt på hagen. Det klør faktisk talt i fingrene etter å komme i gang! Jeg kommer til å blogge om hageglede, dyrking, økologi og om det å etablere en ny hage m.m.

Drømmene er store og gjennomføringsevnen betydelig mindre, men dere, hva skulle vi gjort uten drømmer! .. Så nå gleder jeg meg til å følge hagen gjennom sesongen og se om det jeg har planlagt vil fungere. Håper du vil følge meg!

Slik ser altså hagen ut nå i mars.

Den nye hagen, med Romsdalsfjorden i bakgrunnen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar